Xiulets i cartells contra les retallades del PP aturen el ple uns minuts


  • Comparteix:

Moment de la protesta

Moment de la protesta

El ple d'aquest dilluns ha quedat aturat uns minuts quan una vintena de persones, entre les quals hi havia membres de la CUP i Arran, han interromput la intervenció del PP amb xiulets i crits. La Policia Local ha desallotjat de la sala els concentrats, que criticaven la darrera onada de retallades dels populars.

Amb cartells que recordaven alguns dels últims capítols de la crisi econòmica, la vintena de persones ha començat a xiular el portaveu del PP quan ha començat la primera intervenció al ple. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha aturat la sessió, ha fet fora els manifestants, els ha acusat de no tenir vergonya i ha assegurat que una xiulada a un representant d'un partit és un atac a la llibertat d'expressió.

Mercè Conesa

Aquest acte ha estat un atac a la llibertat d'expressió.


El regidor de la CUP Ignasi Bea ha criticat que Conesa només surti en defensa de la llibertat d'expressió en ocasions concretes i li ha recordat que aquest dilluns no s'ha pogut debatre al ple una moció contra Núñez i Navarro per decisió d'alcaldia emparada en un informe de secretaria.


Ignasi Bea

Llibertat d'expressió sí, però per a tothom. Avui han censurat la CUP.


La resta del ple ha transcorregut amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.