S'ajorna la definició jurídica de Can Monmany fins que s'estableixin els usos


Temes relacionats

S'haurà de pagar per fer activitats que comportin el tall de carrers a Valldoreix (20/jul/12)

L'EMD s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència (20/jul/12)


  • Comparteix:

Vista de Can Monmany / Font: Stcvo.wordpress.com

Vista de Can Monmany / Font: Stcvo.wordpress.com

CiU-Actuem impedeix la creació de dues comissions polítiques i tècniques per definir els usos i la forma jurídica de l'equipament de Can Monmany. L'equip de govern de l'EMD (CiU-Actuem) ha votat en contra de la proposta de la Candidatura de Progrés i Catalanista, que també ha rebut el suport del PP, argumentant que és prematur definir jurídicament aquest equipament fins que no estiguin establerts els usos.

És la segona vegada que la Candidatura de Progrés i Catalanista reclama dues comissions integrades per tècnics i polítics de Valldoreix i Sant Cugat per definir l'òrgan gestor de l'equipament, és a dir l'entitat jurídica, i els usos que tindrà aquesta finca. La junta de juny ja va debatre aquesta proposta que no va reeixir.

El vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista Pau Alonso considera que cal avançar en la definició de la gestió de Can Monmany com també en els usos.

Pau Alonso

Creiem que és important i urgent. Ja es podria haver fet. La definició d'usos i entitat es pot fer en paral·lel a la gestió provisional actual.


La vocal de Serveis Generals, Gestió de Subvencions, Promoció Econòmica, Empreses i Comunicació, Laura Baldoví, defensa la negativa a donar suport a la proposta en considerar que no és prioritari establir la figura jurídica de l'equipament fins que no quedin fixats els seus usos. Segons Baldoví, per ara cal gestionar el dia a dia i evitar els costos de crear un ens jurídic nou.

Laura Baldoví

Determinar un ens jurídic comporta feina i despeses. Pensem que, per ara, hem de gestionar la finca i ja decidirem en què ens constituïm.


El PP ha donat suport a la proposta i coincideix amb la candidatura en la necessitat de començar a treballar en la figura que gestionarà l'equipament i també els seus usos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.