La CUP insta la societat civil a rebel·lar-se per assolir la independència


  • Comparteix:

La CUP fa una crida a la societat civil / Font: Santcugat.cup.cat

La CUP fa una crida a la societat civil / Font: Santcugat.cup.cat

La CUP reclama a la societat civil que es planti davant 'les polítiques neoliberals del PP i CiU', i arrossegui els partits polítics per assolir la independència. Els independentistes consideren que la plena sobirania política i econòmica és l'única solució per al país i aquesta passa per una societat civil plenament conscienciada que actuï. Per aquest motiu, una vaga general als Països Catalans podria ser, asseguren, aquest toc d'atenció que precipités la resolució del conflicte.

El portaveu de la CUP, Guim Pros, creu que aquesta solució ha de sortir des de la base i insta la població a mostrar el camí a les forces polítiques del Parlament.

Guim Pros

Hem d'assolir una majoria social que empenyi el Parlament a proclamar la independència.


Segons els independentistes, hi ha alternatives a les retallades, però aquestes no passen per substituir el PP i CiU per altres forces polítiques, ni per substituir l'actual sistema per un concert econòmic. Fer-ho, afirmen, només reforçaria la dominació espanyola. Davant aquest situació, cal que els catalans assoleixin la plena sobirania per disposar dels propis recursos i intentar sortir de la crisi pensant en la majoria del poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.