El membre de la Plataforma 2003, Miquel Quintana, creu que el pacte és el millor pel país


  • Comparteix:

Quintana forma part de la Plataforma 2003.

Quintana forma part de la Plataforma 2003.

El sancugatenc Miquel Quintana, membre de la Plataforma Catalunya 2003, adscrita a les llistes d'ERC a les eleccions catalanes, creu el pacte subscrit amb el PSC i ICV és el millor des del punt de vista de país. Quintana, vistos els resultats electorals, creu que és hora que els republicans a Sant Cugat i els membres de la Plataforma uneixin esforços i comencin a treballar plegats.

A partir dels resultats d'aquestes eleccions, on Pere Esteve, com a integrant a les llistes d'Esquerra per la Plataforma 2003, obtindrà representació al nou govern, Miquel Quintana creu que ha arribat l'hora que els membres de la Plataforma a Sant Cugat i els republicans acostin posicions i treballin més estretament del que ho han fet fins ara. Quintana no contempla, ara com ara, la seva adscripció a Esquerra però no descarta formar part de les llistes, en un futur:

Miquel Quintana

Ara descarto militar a ERC però en un futur penso que podria formar part de la llista com ha fet Pere Esteve.


Tot i les reticències d'alguns membres de la Plataforma 2003 al pacte d'Esquerra Republicana amb el PSC i Iniciativa, la reunió d'aquest dimarts ha servit per exposar els motius i els detalls de la decisió dels republicans.

Un dels presents a la reunió, com a membre de la Plataforma, el sancugatenc Miquel Quintana, creu que els acords arribats amb els socialistes són de pes i que poden aportar un revulsiu a Catalunya. Quintana està convençut que a la llarga els PSC acabarà desmarcant-se del PSOE a Madrid i que el pacte farà possible convèncer a les capes més reticents, fins ara, al catalanisme:

Miquel Quintana

Penso, ara, que és un bon pacte, s'ha arribat a molts acords i més ho serà quan el PSC es desmarqui del PSOE.


Pere Esteve, líder de la Plataforma 2003 i número 3 a les llistes d'Esquerra, formarà part, amb tota probabilitat del nou govern tripartit d'esquerres on podria ostentar la conselleria de Comerç, Consum i Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.