Recoder lamenta que Esquerra entregui la Generalitat a una força no nacionalista


  • Comparteix:

Recoder lamenta l'opereta d'ERC durant les dues setmanes de negociació.

Recoder lamenta l'opereta d'ERC durant les dues setmanes de negociació.

L'alcalde de Sant Cugat i diputat de CiU, Lluís Recoder, ha lamentat que, per primera vegada en 23 anys, el nacionalisme català no serà preeminent al govern de la Generalitat. Recoder ha lamentat també la 'comèdia' feta per ERC durant les negociacions i ha manifestat la seva preocupació pel futur desenvolupament de les infraestructures de la comarca, ja que algunes han topat fins ara amb l'oposició dels mateixos partits que governaran ara Catalunya.

Lluís Recoder ha lamentat el que ha qualificat d'una 'pantomima' de negociació, ja que segons ell, ERC tenia la decisió presa des del principi i podia haver estalviat aquesta humiliació a la federació nacionalista.
D'altra banda, l'alcalde ha manifestat la seva decepció per un pacte que, segons ha dit, suposa que per primer cop el nacionalisme català deixarà de ser una prioritat al govern de la Generalitat.

Lluís Recoder

Ho lamento perquè per primer cop el nacionalisme català deixarà de ser preeminent al govern de la Generalitat.


Recoder també ha mostrat la seva preocupació pel fet que a partir d'ara es freni el desenvolupament d'algunes infraestructures que considera necessàries per la comarca, com el Túnel d'Horta o el Quart Cinturó. I és que segons ha recordat, aquests projectes ja s'han vist frenats pels partits que governen a Barcelona i que ara ho faran a la Generalitat.

Lluís Recoder

No em sento molt optimista. Si el túnel d'Horta no s'ha fet és per l'oposició dels grups que governen a l'ajuntament de Barcelona i que ara ho faran a la Generalitat.


Pel que fa al futur del pacte local amb ERC, l'alcalde ha afirmat que això no l'ha de condicionar ja que es tracta d'un acord sòlid per a quatre anys i que totes dues parts tenen ganes de tirar endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.