La CUP vol que l'Ajuntament lideri una campanya perquè no es llenci menjar


  • Comparteix:

Sánchez Gordillo, acompanyat d'altres sindicalistes andalusos

Sánchez Gordillo, acompanyat d'altres sindicalistes andalusos

La CUP treballa en la creació d'un banc d'aliments a Sant Cugat que s'abasteixi amb el menjar en bon estat que es llença als supermercats i grans superfícies. Es tracta d'una iniciativa que el partit ja ha dut a terme a Girona i Vic, i que a Sant Cugat la CUP vol que lideri l'Ajuntament perquè conscienciï els supermercats de la necessitat d'ajudar les famílies sense recursos. D'altra banda, la CUP s'ha solidaritzat amb els sindicalistes andalusos que van assaltar dos supermercats i ha considerat justificada l'acció 'si és per posar l'Estat contra l'espasa i la paret'.

Seguint l'exemple de ciutats com Girona i Vic, la CUP de Sant Cugat està treballant en la creació d'un banc d'aliments a la ciutat que s'abasteixi amb els productes que es llencen a supermercats i grans superfícies locals. La idea de la CUP seria que alguna entitat o associació santcugatenca gestionés aquest banc d'aliments, que funcionaria al marge del banc d'aliments de Càritas.

De cara al desenvolupament d'aquesta campanya, el membre de la CUP, Aniol Pros, considera que ha de ser l'Ajuntament qui encapçali aquesta iniciativa que vol ajudar les famílies que ho estan passant malament.

Aniol Pros

Ha de ser l'Ajuntament qui impulsi aquest banc d'aliments i aprofitar la força que té i així ajudar la gent que ho passa malament.


D'altra banda, el partit ha mostrat el seu suport als sindicalistes andalusos que van protagonitzar l'assalt a dos supermercats per donar articles de primera necessitat a famílies sense recursos. Pros considera justificat que s'emprenguin accions d'aquestes característiques per denunciar les injustícies socials.

Aniol Pros

Trobo justificats casos com aquests, encara que siguin delicte, si és per posar contra l'espasa i la paret a l'Estat.


Amb relació a aquest cas, la CUP ha denunciat el que considera una doble vara de mesurar del govern espanyol per criminalitzar aquests sindicalistes i no fer-ho amb els banquers i grans empresaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.