Isabel-Clara Simó i Altermercat s'afegeixen a la Festa per la Unitat Popular


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la festa

Fragment del cartell de la festa

La 1a Festa per la Unitat Popular enllesteix el seu programa amb una quinzena d'activitats on s'afegeix l'escriptora Isabel-Clara Simó, que assistirà a la projecció d'Operación Garzón', i la cooperativa de consum i de serveis del Vallès, Altermercat. Sota el lema 'Si lluitem el futur és nostre!', la CUP, la Guitza, Endavant-Osan i Arran organitzen aquesta trobada que se celebrarà el 7, 8, 10, 12 i 13 de setembre a espais com la plaça del Rei, passeig de la Torre, Terra Dolça, Teatre La Unió i Casa de Cultura.

Els organitzadors de la festa, que actualitzaran tota la informació a Twitter amb l'etiqueta #FUPstc, ja han tancat el programa d'activitats que engloba concerts, àpats populars, xerrades i actes de cultura popular. El tret de sortida de la festa el donarà, el dia 7, la marató de concerts de música local amb Dropools, Perwerther's, Esquerda, Pulmon Beatbox i Quiman & KDÖ, entre les set de la tarda i les dues de la matinada. A les 10 de la nit, la festa es completarà amb un sopar popular.

Dissabte, 8 de setembre, el passeig de la Torre i la plaça del Rei acolliran, a partir de les 10 del matí, la Fira d'entitats socials i cooperatives. Durant aquesta jornada hi haurà un dinar popular, una xerrada sobre candidatures polítiques alternatives, una bastonada i un sopar popular. A dos quarts de deu de la nit tindrà lloc un acte polític i, a continuació, a les 10, el plat fort de la festa arribarà amb el concert de Brams i At-Versaris.

Des de la CUP, un dels seus membres Aniol Pros, ha destacat també les activitats en dies laborables, on han afegit novetats com la presentació d'Altermercat i la presència de l'escriptora Isabel-Clara Simó.

Aniol Pros

El 12 tenim la projecció d''Operación Garzón', el 13 la xerrada sobre el decreixement, i hem incorporat el dia 10 la presentació de la cooperativa de consum i serveis dels Vallesos, Altermercat.


La vigília de la Diada Nacional es farà la presentació d'Altermercat, al Terra Dolça. El dia després de l'Onze de Setembre, l'escriptora Isabel-Clara Simó assistirà a la projecció del documental 'Operación Garzón contra l'independentisme català', al Teatre La Unió. Els actes es tancaran, el 13 de setembre, amb una xerrada a la Casa de Cultura sobre el decreixement a càrrec del professor de Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Madrid, Carlos Taibo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.