La JNC prepara la seva diada independentista i vol estelades als balcons


  • Comparteix:

La JNC demana que els ciutadans pengin l'estelada al balcó

La JNC demana que els ciutadans pengin l'estelada al balcó

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebrarà el segon diumenge de setembre la Segona Diada per la Independència a la plaça de Barcelona amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, entre d'altres autoritats. La branca jove de la CDC també anima a la ciutadania a penjar l'estelada al balcó durant l'Onze de Setembre i a participar a la manifestació a favor de la independència que convoca l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La secció jove de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) organitzarà el segon diumenge de mes la Segona Diada per la Independència, per escalfar motors de cara a l'Onze de Setembre. Una diada que servirà perquè la JNC demandi l'Estat propi tot i veure amb bons ulls, com a primer pas, el pacte fiscal que defensa CiU.

La trobada de la plaça de Barcelona, a les set de la tarda, comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, el president local de CDC, Xavier Martorell i l'alcaldessa, Mercè Conesa. A l'acte hi haurà una botifarrada popular i s'oferiran els concerts de Toquem Fusta i Gostrip.

Amb relació a la Diada Nacional de Catalunya, la JNC emplaça els santcugatencs a penjar l'estelada als seus balcons i, també, a participar a la marxa 'Catalunya, nou estat d'Europa' que organitza l'ANC. El secretari de política municipal de la JNC, Pol Moragas, diu que és moment de fer un toc d'atenció a l'executiu de Mariano Rajoy.

Pol Moragas

Donem ple suport a la marxa i Sant Cugat i Catalunya han de donar un cop sobre la taula i dir-li al govern espanyol que Catalunya és un nou estat d'Europa.


Aquesta petició ciutadana de la JNC coincideix amb el dia en què, finalment, s'ha conegut que el president de la Generalitat, Artur Mas, no anirà a la manifestació de l'11-S. Sobre aquest fet, la JNC considera que la polèmica sobre l'assistència o no de Mas ha estat un intent de desviar l'atenció i que el president ha de complir amb les seves responsabilitats amb els actes institucionals de la diada.






  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt demanar posar estelades però us falta valentia per posar-la a l'ajuntament. Sempre amb la por al cos.

Joan Serrallonga. Enviat el 28/ago/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.