Recoder assistirà a la manifestació independentista de l'ANC


Temes relacionats

Manifestació de l'11-S: les formacions polítiques santcugatenques opinen (24/ago/12)


  • Comparteix:

Recoder, durant la seva última entrevista amb Cugat.cat

Recoder, durant la seva última entrevista amb Cugat.cat

El conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcade de Sant Cugat, el santcugatenc Lluís Recoder, anirà a la manifestació que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per a l'11-S, segons publica aquest dimecres l'ACN. Recoder i els consellers Cleries, Rigau, Mena i Mascarell han confirmat la seva participació després que aquest dimarts el president de la Generalitat, Artur Mas, els hagi donat llibertat per decidir la seva assistència.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, el d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistiran a la manifestació independentista de la Diada, segons han confirmat a l'ACN fonts de les diferents departaments.

En canvi, el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, el conseller d'Interior, Felip Puig i el d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, no hi aniran. Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, el conseller de Salut, Boi Ruiz, i la titular de justícia, Pilar Fernández Bozal, encara no s'han pronunciat.

El conseller Mas-Colell no anirà a la manifestació convocada per l'ANC sota el lema 'Catalunya, nou estat d'Europa' per 'motius institucionals' tot i que desitja que la mobilització ciutadana sigui un èxit.

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, tampoc hi participarà perquè estarà al capdavant del dispositiu per garantir l'ordre durant la marxa. Fonts del departament de Puig han precisat que hi aniria si no fos el titular d'Interior.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha precisat que hi anirà a títol individual mentre que el titular d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ja va manifestar aquest dilluns que ell no hi participaria perquè creu que les institucions i els partits hi han de quedar al marge.

Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, encara no s'ha pronunciat sobre la seva decisió. Aquest agost va avançar que en cas que hi assisteixi ho farà 'com a ciutadana'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Desitjo de tot cor i per el Be de Catalunya que tot els ciutadans fem pinya i anem del tot units.El govern ha de veure clar el que vol el poble.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 29/ago/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.