Villaseñor veu lògics els relleus al PSC i nega una pèrdua de catalanisme


  • Comparteix:

Pere Navarro, en imatge d'arxiu / Font: ACN

Pere Navarro, en imatge d'arxiu / Font: ACN

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, considera lògic el relleu de Joaquim Nadal i Miquel Iceta al grup parlamentari després de la celebració del congrés nacional del partit al desembre. Segons Villaseñor, les substitucions no impliquen una pèrdua de catalanisme, sinó que són un canvi de representació institucional d'acord amb l'executiva nacional.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha substituït, entre altres, el president del grup parlamentari, Joaquim Nadal, i el seu portaveu, Miquel Iceta, per Xavier Sabaté i Jaume Collboni, respectivament. Segons Villaseñor, el canvi de cares al grup parlamentari és conseqüència del congrés nacional del desembre, quan es va apostar per la idea d'un nou PSC.

Ferran Villaseñor

És un mandat del congrés i un moviment institucional. Ja veurem si és bo o dolent. No hi ha hagut cap traspàs de poder del catalanisme.


Entre les noves incorporacions, Villaseñor ha elogiat l'elecció de Jaume Collboni com a portaveu i l'entrada de la sabadellenca Montserrat Capdevila a la direcció del grup parlamentari. Villaseñor també ha fet una crida a iniciar 'un nou camí' i a 'fer foc nou' per redefinir el PSC en l'actual context polític.

El PSC té previst organitzar unes eleccions primàries per elegir el futur candidat a la presidència de la Generalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quan ha estat catalanista el PSC ? Sincerament crec que això és el final de les tres lletres de la sigla.

Joan Serrallonga. Enviat el 4/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.