El PP vol saber per on aprimarà Conesa l'administració local


Temes relacionats

Conesa: 'Vegueries i diputacions haurien de ser el mateix per evitar duplicitats' ( 6/set/12)


  • Comparteix:

Jordi Carreras considera prioritari garantir els serveis a la ciutadania

Jordi Carreras considera prioritari garantir els serveis a la ciutadania

El PP demana a l'equip de govern que especifiqui quines seran les mesures d'aprimament de l'administració pública local de cara al 2013, després que l'alcaldessa anunciés al programa 'La Tarda' de La Xarxa que l'Ajuntament veurà retallat el seu pressupost l'any vinent. Segons el president de la formació, Jordi Carreras, les prioritats del consistori han de passar per garantir els serveis bàsics de les persones i eliminar despeses relacionades amb la cultura, el lleure i la comunicació, activitats que considera 'supèrflues', tot i no posar cap exemple concret.

Carreras ha assegurat que l'equip de govern gasta 'diversos milions d'euros' dels pressupostos anuals a activitats supèrflues que 'no són d'una importància decisiva' per a la ciutat, la qual cosa és 'desproporcionada'. Tot i que no ha volgut posar exemples concrets ja que considera que 'aquest no és el paper de l'oposició', el regidor popular ha apuntat àmbits com la cultura, la comunicació i el lleure.

El PP considera que l'aprimament de l'administració s'ha de basar, doncs, en criteris racionals i mirant per els beneficis de la ciutadania, garantint els serveis bàsics per a les persones.

Jordi Carreras

Demanem que es doni prioritat a les activitats que estan al servei del ciutadà i es prescindeixi d'activitats més supèrflues.


El popular ha assegurat que l'equip de govern va maquillar els pressupostos de 2012 i que es van fer sense tenir en compte la situació de crisi econòmica. Per això considera que l'any vinent l'Ajuntament haurà d'adequar els números. També ha exposat que és inviable que el consistori mantingui 'societats i entitats clarament deficitàries' a costa de fons públics i en detriment d'àmbits socials que sí que mereixen preferència.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Diu eliminar despeses relacionades amb la cultura (vol dir la catalana), el lleure (tots a casa a resar el rosari) i la comunicació (sols transmisions de misa, conferencies de las FAES i intereconomia).

Joan Serrallonga. Enviat el 7/set/12


No! jo crec que el que volen es que tornar a l'edat de pedra (en cultura) al treball i explotació infantils (en lleure) i a les menjades de coco marxistes (lluita de classes, represió Stalinista, gulags, llibre vermell de Mao, discursos de l'Estimat Líder Kim Jong)... Aquests del PP, no fan res de bó!! A veure si es reedita el Tripartit que tants progressos va aconseguir per Catalunya!!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 7/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.