La Torre de l'Homenatge llueix l'estelada en record dels combatents de 1714


  • Comparteix:

L'estelada s'ha penjat a la Torre de l'Homenatge

L'estelada s'ha penjat a la Torre de l'Homenatge

La plataforma Tots Units per la Independència (TUPI), que agrupa bona part de les formacions independentistes de la ciutat, ha penjat aquest dilluns a la tarda una estelada a la Torre de l'Homenatge de la plaça d'Octavià, per recordar 'aquells que van lluitar al 1714 i per mirar cap al futur'. Davant una vuitantena de persones que s'han aplegat davant la torre, els organitzadors han encoratjat tothom a seguir lluitant per empènyer els polítics cap un futur d'independència i llibertat.

El membre de la TUPI, Jordi Manchón, ha destacat l'aspecte unitari de la trobada, que ha agrupat les forces sobiranistes de la ciutat de la plataforma en un acte prèvia a la manifestació independentista de l'Onze de Setembre a Barcelona. En aquest sentit, ha explicat que cal recordar 'aquells que van lluitar el 1714 i encarar el futur sense oblidar-los'.

Jordi Manchón

Volem rememorar el 1714 i recordar-los. Fer un homenatge al passat i mirar el futur.


Els membres de la TUPI han destacat la total sintonia amb els postulats de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de cara a la gran manifestació de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona. A més, han encoratjat tothom a sumar-s'hi per aconseguir que sigui un punt d'inflexió en la història del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.