La uaSC aposta per aprimar l'administració i optimitzar les noves tecnologies


Temes relacionats

La uaSC proposa una reorganització del cartipàs per estalviar despesa (10/gen/12)


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

Un Altre Sant Cugat (uaSC) demana que s'aprimi l'administració, que es faci més ús de les noves tecnologies i es reformulin algunes obres d'arranjament de cara als pressupostos del 2013. La formació assegura que aquestes propostes són polítiques d'estalvi 'reals i raonables', necessàries davant l'estat actual del consistori.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, admet que la situació econòmica actual és greu, i augura que empitjorarà els propers mesos. Per això torna a demanar una baixada dels salaris dels membres de l'equip de govern i que es reestructuri el cartipàs municipial, per estalviar 700.000 euros l'any.

Jaume Massanés

Hem de reduir la massa salarial dels polítics, càrrecs de confiança i directius, que en alguns casos són difícils de justificar.


Massanés considera que cal completar l'arranjament dels carrers de la Floresta amb criteris d'estalvi, fent servir asfalt lleuger, per exemple, com s'ha fet a l'avinguda Pere Planes. Des de la uaSC, proposen que es continui en la línia d'usar les noves tecnologies per reduir costos, tal com s'ha fet amb l'enllumenat públic, aconseguint un estalvi en la despesa energètica d'un 30%.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hem de tenir molt en compte que l’estalvi que poden representar aquestes mesures, o d’altres, també facilitarà que quan s’apliqui la Llei de Bases de Règim Local puguem mantenir el màxim de prestacions de caràcter voluntari que mantinguin la qualitat de vida dels santcugatencs. Finalment, indicar que UASC comparteix amb els partits de l’oposició la necessitat de consensuar quines prestacions no obligatòries són indispensables per a la ciutat.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 14/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.