Les JERC estrenen executiva amb la voluntat d'obrir-se a la ciutadania


  • Comparteix:

La nova executiva de les JERC Sant Cugat

La nova executiva de les JERC Sant Cugat

La secció local de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) s'ha renovat i el nou portaveu és Èric Gómez, que fins ara ocupava el càrrec de secretari de campanyes. La nova executiva, que s'ha donat a conèixer aquest divendres es presenta amb uns objectius definits: obrir-se a la ciutadania i tenir més visibilitat al municipi, així com l'organització de xerrades formatives tant internes com externes. L'executiva encapçalada per Gómez també prioritza reforçar les relacions amb la secció local d'ERC.

Les JERC de Sant Cugat, liderades per Èric Gómez, enceten aquesta nova etapa amb la voluntat d'estrènyer lligams amb la ciutadania i apostant per unes polítiques de joventut transversals centrades en la formació tant interna com externa. L'organització també vol reforçar les seves relacions amb ERC aprofitant el bon moment pel qual passa l'independentisme i així recuperar la representació al consistori.

Èric Gómez

Treballarem molt estretament per continuar treballant per l'independentisme. Entenem que després de les renovacions a ERC i les JERC tornarem a il·lusionar la ciutadania.


La secció local de les JERC ha renovat la seva executiva després de l'assemblea anual que ha elegit Èric Gómez com nou portaveu de l'organització, substituint Bernat Picornell. Aquesta assemblea també ha servit per canviar gran part de les secretaries.

La secretària d'organització i per a les relacions amb ERC és ara Alba Gordó, la nova secretària de coordinació interna és Maria Garcia, la secretaria d'economia i finances l'ocupa Bernat Monter, Lluc Cahís és el nou secretari de comunicació i premsa, el secretari d'imatge i moviments Socials és ara Carles Angaril, Joan Bringué ocupa el càrrec de secretari de xarxes socials i comunicació 2.0, i finalment, David Lerin ha estat reelegit com a secretari d'activisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.