Lluís Recoder és escollit membre del comitè executiu de l'ACM


  • Comparteix:

Recoder ja era membre del Consell Nacional de l'ACM

Recoder ja era membre del Consell Nacional de l'ACM

L'alcalde de Sant Cugat ha estat escollit, per primera vegada, membre del nou comitè executiu de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, que s'ha renovat durant el consell nacional d'aquesta associació. Entre els principals reptes que es plantegen, destaca dotar els ajuntaments de més recursos per poder millorar els serveis que donen als ciutadans. Per a Lluís Recoder, aquesta és una nova oportunitat de treballar pels municipis de tot el país.

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques, a la qual pertany Sant Cugat, ha celebrat aquest cap de setmana el seu Consell Nacional. Durant aquesta jornada, s'ha renovat el comitè executiu, màxim òrgan decisori de l'ACM, i on per primera vegada, ha estat escollit l'alcalde de la nostra ciutat.
Per a Lluís Recoder, aquesta és una oportunitat de continuar treballant al servei de tots els municipis de Catalunya.

Lluís Recoder

Espero aportar la meva experiència com a alcalde al servei de tots els municipis de Catalunya.


Recoder ha destacat la importància que les dues associacions municipalistes de Catalunya que existeixen actualment segueixin de prop alguns dels nous reptes de país, com per exemple el nou model territorial que proposa el futur govern tripartit, i que inclou la recuperació de la corporació metropolitana, entre d'altres.

D'altra banda, l'alcalde ha remarcat que la línia de treball de l'ACM continua sent reforçar el paper dels ajuntaments, tal i com ja es va definir en la darrera assamblea:

Lluís Recoder

La voluntat és reforçar els ajuntaments des de tots els punts de vista per poder millors serveis als ciutadans i ciutadanes.


L'Associació Catalana de Municipis i Comerques està integrada per més de 700 ajunatments, diputacions i consells comarcals i el consell nacional el conformen 75 membres escollits per l'assamblea de l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.