Els sancugatencs Ramon Puigneró i Eduard Anguita entren a l'executiva nacional de les JERC


  • Comparteix:

Ramon Puigneró és el nou secretari d'Universitats.

Ramon Puigneró és el nou secretari d'Universitats.

El Congrés Nacional de les JERC ha renovat la seva executiva amb la incorporació, per primera vegada, de dos santcugatencs: Ramon Puigneró i Eduard Anguita. El president i el militant de la secció local ocupen, respectivament, les secretaries d'Universitats i Comunicació amb l'objectiu que la seva tasca tingui també una traducció a nivell municipal.

La majoria dels 180 militants que han assistit al darrer congrés nacional de les JERC han aprovat les candidatures dels santcugatencs Ramon Puigneró i Eduard Anguita a l'executiva del partit. Tres mesos després d'assumir la presidència de les JERC a Sant Cugat, Puigneró es posa al capdavant de la secretaria d'Universitats amb la intenció de crear un pla de treball que ofereixi als estudiants una eina de suport.

Puigneró, de 21 anys, té pensat crear assemblees de les JERC a les universitats per afrontar temes com la Llei d'Universitats i l'ús del català:

Ramon Puigneró

Treballarem colze a colze amb la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans


Per la seva banda, el militant Eduard Anguita, de 20 anys, és el responsable de la secretaria de Comunicació i Premsa. Anguita, que ha estat el candidat que ha presentat el programa més extens, donarà un cop de timó a la publicació que publiquen les Juventuts als Països Catalans, així com a la revista local 'Porc Senglar'. El republicà ha comentat que des de l'executiva intentarà, juntament amb Puigneró, situar les JERC de Sant Cugat al mapa:

Eduard Anguita

Des de les nostres responsabilitats, intentarem que les JERC de Sant Cugat es visualitzin més


Pere Aragonés és el nou portaveu nacional de les JERC, que compta, actualment, amb 1950 militants a tot el país. La incorporació d'Aragonés, així com de la resta de càrrecs, suposa un canvi generacional de la formació des de 1997.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.