Sant Cugat per la Independència encara una nova fase del full de ruta


Temes relacionats

Sant Cugat per la Independència reclama que els polítics moguin fitxa (12/set/12)

Sant Cugat per la Independència fa una crida per participar a la manifestació ( 8/set/12)

Sant Cugat per la Independència ja escalfa els motors per a la manifestació (27/ago/12)


  • Comparteix:

Moment de la Caravana per la Independència de la ciutat

Moment de la Caravana per la Independència de la ciutat

Sant Cugat per la Independència intensificarà la seva activitat per ampliar la base social favorable a la creació d'un estat propi. Aquest és el següent pas després que l'Onze de Setembre posés punt final a la Marxa per la Independència, primer pas del full de ruta aprovat per l'Assemblea Nacional Catalana (ACN). Com aconseguir aquesta ampliació es decidirà a l'assemblea territorial que tindrà lloc a la ciutat dilluns de la setmana vinent.

El responsable de comunicació de Sant Cugat per la Independència, Joan Contijoch, ha explicat que ara es dedicaran exclusivament a reunir persones que apostin per la independència.

Joan Contijoch

Ens dedicarem exclusivament a aconseguir més persones favorables a la independència a Sant Cugat i a les poblacions on no hi ha assemblea territorial.


La cita serà dilluns que ve a la Casa de Cultura a partir de les vuit del vespre. Hi estan convocats els 240 associats i els 400 simpatitzants, tot i que aquests no tindran dret a vot.

D'altra banda, l'ANC es concentrarà aquest dijous a la tarda, coincidint amb el debat de política general, a les portes del Parlament per 'recordar' als diputats el milió i mig de catalans que es van manifestar l'Onze de Setembre pels carrers de Barcelona per reclamar la independència.

L'acte, previst per a les quatre de la tarda, vol ser un recordatori perquè la classe política 'respongui al clam independentista' i 'faci les passes necessàries per tal d'assolir un estat independent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.