La uaSC, preocupada per la capacitat de resposta de la ciutat davant incendis


  • Comparteix:

La uaSC reclama més prevenció

La uaSC reclama més prevenció

Una altre Sant Cugat (uaSC) pregunta a l'Ajuntament sobre els protocols d'actuació davant possibles incendis forestals amb que compta la ciutat. En concret, la formació vol saber si el Pla d'Actuació Municipal (PAM) inclou mesures per gestionar emergències derivades de focs i si el municipi compta amb un Pla de Prevenció per a Urbanitzacions (PPU).

La formació d'independents considera insuficients les campanyes preventives que any rere any posa en marxa el consistori quan arriba el període estival. El president de la uaSC, Jaume Massanés, creu que un municipi com el nostre, amb una part important del territori pertanyent a Collserola, necessita més polítiques preventives.

Jaume Massanés

Som conscients que Protecció Civil i l'ADF fan bona tasca i l'Ajuntament fa campamyes. Cal, però, una política preventiva contra incendis.


A banda de les diferents mesures incloses en el PPU, la uaSC proposa que veïns de les zones més properes al bosc s'involucrin en aquests protocols de resposta per aprofitar el seu coneixement del territori.

La formació transmetrà aquestes qüestions al responsables de l'àrea de Seguretat i Medi Ambient de l'Ajuntament, Jordi Puigneró i Joan Puigdomènech, respectivament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest és un tema preocupant que hem oblidat però que necessitaria que l'ajuntament prengués nota. Unes bones recomanacions, moltes gràcies.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 28/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.