L'equip de govern es compromet a elaborar un Programa d'Actuació Municipal que concreti les accions futures fins el 2007


  • Comparteix:

El PAM ha de marcar les línies fins el 2007.

El PAM ha de marcar les línies fins el 2007.

Sant Cugat comptarà amb un Programa d'Actuació Municipal on es concretin les necessitats d'inversió de la ciutat, fruit del programa de govern entre CiU i ERC,. El document concretarà l'àmbit territorial i els mecanismes de participació de les actuacions municipals pel període fins el 2007. Aquest instrument de participació, que ha de tenir prou flexibilitat per adaptar-se a les conjuntures de cada moment, es definirà en el marc de la junta de portaveus dels diferents grups polítics.

Després de 4 mesos de la signatura del pacte entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana, la resta de forces volen saber com es concretaran els compromisos de govern, el seu calendari i l'impacte pressupostari. Davant d'aquesta demanda, l'equip de govern ha accedit a formular un primer esborrany, en el marc de la junta de portaveus on es defineixin les prioritats pel que fa la inversió fins el 2007.

Tot i admetre les bondats d'aquests document, Lluís Recoder ha alertat que cal sigui prou flexible com per adaptar-se a imponderables com les subvencions o aportacions que depenen d'altres administracions:

Lluís Recoder

Em sembla adient. Crec que és un instrument útil per planificar les actuacions en aquest mandat.


Aquest programa d'actuació sorgeix arran d'una proposta presentada per PSC i ICV. Pel regidor del PSC Pau Calsamíglia la redacció d'aquest text és un instrument de transparència als ciutadans:

Pau Calsamíglia

La ciutat té reptes davant en creixement i infraestructures i l'equip de govern té un repte de transperència.


El PP, que quan estava a l'equip de govern es va negar a redactar un document homòleg, ha argumentat ara, a l'oposició, la seva petició perquè la demanda, en l'anterior mandat, es va fer pocs mesos després de la signatura del pacte i, ara, diu, ja ha passat prou temps com per concretar les actuacions dels propers 4 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.