ICV-EUiA vol aprofitar els aliments que llencen els establiments comercials


  • Comparteix:

ICV-EUiA proposa l'aprofitament del aliments que llencen els establiments comercials / Font: Ub.edu

ICV-EUiA proposa l'aprofitament del aliments que llencen els establiments comercials / Font: Ub.edu

ICV-EUiA presentarà al proper ple municipal una proposta per aprofitar els aliments que mercats, establiments i grans superfícies comercials llencen perquè estan a punt de caducar. La formació aposta perquè aquests productes es posin a disposició de persones amb dificultats econòmiques per un preu simbòlic. El text ecosocialista contempla també bonificacions per als establiments que s'adhereixin a la iniciativa.

La copresidenta local de la formació, Roser Casamitjana, ha explicat a Cugat.cat que l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament seria la responsable d'establir quins són els paràmetres per poder ser beneficiaris d'aquesta iniciativa.

Roser Casamitjana

Serveis Socials serien els responsables d'establir quines són les persones que per la seva situació tindrien dret a utilitzar aquest servei.


Per incentivar la participació dels comerços, ICV-EUiA proposa la creació de bonificacions en la taxa de residus ja que d'aquesta manera generarien una quantitat inferior de deixalles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.