Josep Maria Balcells vol que Navarro impliqui el PSC en el procés sobiranista


Temes relacionats

El PSC de Sant Cugat, satisfet amb l'elecció de Navarro com a candidat ( 1/oct/12)

Josep Maria Balcells s'implica en la plataforma d'opinió Plaça 21 (30/jul/12)


  • Comparteix:

Balcells, als estudis de Cugat.cat

Balcells, als estudis de Cugat.cat

L'exdiputat santcugatenc del PSC-CpC, Josep Maria Balcells, és una de les 150 personalitats que han signat un manifest que reclama a la cúpula socialista que el PSC s'impliqui en el procés sobiranista. El document planteja que els socialistes no poden permetre que la 'Catalunya-Estat' que se gesta es construeixi només des del 'centre-dreta'.

En aquest sentit, consideren necessària la 'presència activa d'una esquerra catalana potent, perquè Catalunya només disposarà de la força que li cal si pot comptar amb la unitat dels seus partits i forces nacionals que es reclamen del catalanisme'. El manifest també demana que la voluntat de sobirania 'esdevingui un projecte polític'.

El manifest està firmat pels exconsellers Marina Geli, Antoni Castells i Ernest Maragall, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, entre altres. Sota el títol 'Una esquerra catalana forta i majoritària per a una Catalunya constituent', el text defensa que l'Estat espanyol hauria de reconèixer Catalunya ‘com a nació i com a subjecte de sobirania pròpia’.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.