ICV celebra el canvi de postura del PSC sobre els estudis del Quart Cinturó i la Interpolar


  • Comparteix:

ICV-EUiA celebra que el PSC hagi rectificat i deixi per després de les eleccions municipals la negociació amb els socis de govern sobre infraestructures com el Quart Cinturó i el Vial Interpolar. Els ecosocialistes consideren que el socialistes han 'entès' que no poden decidir unilateralment qüestions que no han estat consensuades amb Iniciativa i ERC.

Iniciativa ha convertit el seu malestar inicial amb el PSC en distensió. El president de la formació al Vallès Occidental i portaveu a Sant Cugat, Xavier Boix, celebra que els socialistes hagin eliminat la urgència dels estudis encarregats sobre infraestructures polèmiques, com el nou tram del Quart Cinturó, al seu pas per Abrera, o el Vial Interpolar, entre Sant Cugat i Papiol.

Boix considera que el PSC i el departament de Política Territorial, en mans del socialista Joaquim Nadal, han 'entès' que no poden tirar endavant aquests projectes unilateralment, i sense comptar amb els socis de govern a la Generalitat.

Xavier Boix

El PSC ha vist que no es pot jugar amb segons què. En una negociació no pot ser que l'altra part prengui acords sense tenir-nos en compte.


Boix ha explicat que la taula parlamentària de negociació -formada pels partits que donen suport al govern d'Entesa- no es tornarà a reunir fins després de les eleccions municipals. Segons el portaveu d'Iniciativa, això deslliurarà les converses del factor electoral i facilitarà el consens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.