La CUP, contra el nou conveni del complex esportiu de Valldoreix


Temes relacionats

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)

L'EMD nega irregularitats en el nou conveni del complex esportiu ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge del complex esportiu del territori

Imatge del complex esportiu del territori

La CUP reclama a l'EMD de Valldoreix que assumeixi la gestió del complex esportiu en lloc de renovar el conveni a l'actual empresa concessionària Eventing Sports. D'aquesta manera, el partit dóna suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista (CPCV) que ha presentat un recurs de reposició contra l'acord de la junta de veïns que renova el conveni a aquesta empresa. La CUP també lamenta la desaparició de 'l'única pista a l'aire lliure' de Valldoreix, on és previst fer pistes de pàdel.

Després que la Candidatura de Progrés anunciés el recurs de reposició davant 'els nombrosos incompliments' d'Eventing Sports en la concessió del complex, la CUP també s'afegeix a les crítiques sobre la gestió d'aquest espai municipal. La CUP va més enllà i exigeix a l'EMD que, com a administració pública, hauria d'ocupar-se de la gestió d'un equipament municipal i no concessionar la gestió a una empresa privada.

El partit també lamenta que en el nou acord aparegui la condonació del cànon a canvi de reduir de 200 a 100 els usuaris de les classes que l'empresa ofereix a alumnes de l'escola Ferran i Clua i membres de l'Associació de Discapacitats Físics i Psíquics (ASDI). Pel membre de la CUP Jordi López aquest fet se suma als nombrosos incompliments del conveni anterior per part de l'empresa gestora.

Jordi López

Ha incomplert els acord dels primer conveni com la construcció d'un bar, el cànon no han estat sempre igual i l'EMD ha sortit perjudicat, ja que ha pagat factures de llum i gas.


El president de l'EMD, Josep Puig, ha afirmat que per substituir l'ús lliure de la pista verda Valldoreix té preparats un parell d'espais que podran suplir-la a partir del segon cap de setmana de mes. Tot i així, la CUP espera que el recurs de reposició prosperi a la propera junta de veïns del territori.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Dos consells: No perdeu el temps i anar directament als jutjats. Demanar un informe comercial de la concessionària i veure quines persones hi ha darrera

Joan Serrallonga. Enviat el 6/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.