Paraira (CiU): 'Acabarem la urbanització de Mira-sol en els propers dos anys'


Temes relacionats

Carreras (PP): 'Els pressupostos del 2012 no afronten la situació de crisi' (11/oct/12)

El PSC proposa eliminar la taxa de clavegueram (10/oct/12)

ICV-EUiA aposta per adequar l'IBI a les possibilitats de la ciutadania ( 9/oct/12)

La CUP situa la tarifació social al centre de la negociació de les ordenances fiscals ( 8/oct/12)

Els partits s'expliquen a la ciutadania en un cicle d'entrevistes a Cugat.cat ( 3/oct/12)


  • Comparteix:

Cristina Paraira

Cristina Paraira

La portaveu de CiU, Cristina Paraira, ha assegurat que la urbanització del districte de Mira-sol estarà acabada en aquest mandat. Paraira ha explicat, a més, que a la Floresta finalment s'ha optat per un asfaltat previ al procés d'urbanització per una qüestió econòmica. D'altra banda, la portaveu local de la federació nacionalista ha valorat la posada en marxa de la tarifació social tot i admetre que és difícil fer un bon seguiment. Paraira ha fet aquestes declaracions en el marc del cicle d'entrevistes que Cugat.cat ha fet durant l'última setmana.



La portaveu de CiU, Cristina Paraira, ha explicat que la urbanització de Mira-sol està a les acaballes i que en els propers dos anys i mig es podrà posar punt final, definitivament, a tots els projectes ara engegats o a punt de començar a diferents carrers del districte. Diferent, però, és la situació a la Floresta. Paraira ha dit que, tot i haver-hi la voluntat política de tirar endavant la urbanització d'aquesta zona, el context econòmic actual fa difícil que els veïns aportin la part de diners que els pertoca. És per això que govern i ciutadans han pactat fer un asfaltat i més endavant.

Cristina Paraira

Les contribucions especials dels veïns a la Floresta s'encareixen molt i hem pactat per fer un asfaltat del màxim de carrers.


Paraira ha valorat la posada en marxa de la tarifació social en les ordenances fiscals d'enguany. La portaveu local de la federació nacionalista ha dit haver-se fet un 'pas de gegant'. Amb tot, ha admès que assegurar una bona aplicació d'aquestes bonificacions no és fàcil.

Cristina Paraira

S'ha fet un pas de gegant amb la tarifació social. No és, però, un mecanisme fàcil, però estem fent l'esforç perquè les persones que el necessiten en puguin gaudir.


D'altra banda, Paraira ha assegurat que la taxa de clavegueram no desapareixerà, tal com han demanat partits com el PSC i PP, perquè la consideren 'necessària'.

La portaveu local de la federació nacionalista considera que l'equip de govern ha de millorar la comunicació de totes les accions que es fan des de l'Ajuntament per fer-les més visibles i buscar fórmules 'imaginatives' perquè la participació veïnal augmenti, per exemple, en els consells de barri.

Paraira ha dit no poder esquivar el decret del govern espanyol que afecta els treballadors municipals. En aquest sentit, ha dit que valoren la feina dels empleats públics i que per iniciativa pròpia no haurien pres cap mesura que els efectés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.