Flors i espelmes a la plaça d'Octavià en el 72è aniversari del seu afusellament


  • Comparteix:

Moment de l'encesa d'espelmes a l'homenatge de Lluís Companys

Moment de l'encesa d'espelmes a l'homenatge de Lluís Companys

ERC ha retut homenatge aquest dilluns a l'expresident de la Generalitat Lluís Companys, amb motiu del 72è aniversari del seu afusellament. L'acte, que ha tingut lloc a la plaça d'Octavià, ha comptat amb una encesa d'espelmes i una ofrena floral a la qual han assistit una trentena de persones.

La plaça d'Octavià s'ha omplert del caliu de les espelmes i s'ha ornamentat amb ofrenes florals en el 72è aniversari de l'afusellament del que va ser president de la Generalitat, Lluís Companys. Amb aquest acte s'ha recordat la seva figura i la de tots aquells afusellats.

La presidenta dels republicans a Sant Cugat, Mireia Ingla, ha expressat que aquest any la commemoració és especial pel moment que viu l'independentisme.

Mireia Ingla

Aquest any té una connotació especial tenint en compte el moment històric que estem travessant i vivint. Té una importància especial aquest any no només simbòlica sinó real.


Tot i això, Ingla ha recordat que cal lluitar pels principis que ja defensava Companys en el seu dia, els drets socials, perquè avui dia es troben en perill a causa de les retallades en l'estat del benestar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.