Recoder reconeix que ICV ha actuat amb responsabilitat en la subhasta de Can Matas


  • Comparteix:

Els 12 milions pendents es dedicaran a nous equipaments.

Els 12 milions pendents es dedicaran a nous equipaments.

L'alcalde ha agraït el gest de responsabilitat fet per Iniciativa per Catalunya Verds en la votació sobre la subhasta de 5 parcel·les al Turó de Can matas. Lluís Recoder creu que gràcies al procés de diàleg obert amb els ecosocialistes la totalitat del terreny cedit a l'Ajuntament es dedicarà a habitatge públic i els diners, a nous equipaments per la ciutat.

Recoder ha volgut tenir un gest d'agraïment amb els ecosocialistes a qui ha reconegut que han votat pensant que feien un favor a la ciutat, i no pas a l'equip de govern.

L'alcalde, en aquest sentit, ha volgut subratllar que gràcies al procés de consens i diàleg obert amb Iniciativa, ara la totalitat del 10% d'aprofitament mig es podrà dedicar a habitatge public:

Lluís Recoder

ICV ha actuat amb responsabilitat i ara la venda es dedicarà a finançar equipaments.


Segons Recoder, menys enllà de les votacions, tots els partits han volgut deixar clara la seva posició ferma en contra de l'ofensiva jurídica i mediàtica que ha engegat Núñez i Navarro per aturar el procés.

A més, i també gràcies a la intervenció d'ICV-EA, els diners aconseguits amb la venda d'aquests terrenys es podran dedicar a finançar, diu, nous equipaments necessaris per la ciutat:

Lluís Recoder

ICV ha pres una desició responsable i gràcies al diàleg es podra dedicar el cent per cent a habitatge.


Recordem que Iniciativa i PP van votar, juntament amb l'equip de govern, a favor de l'adjudicació de la subhasta feta de 5 de les 9 parcel·les a Can Matas. Aquesta mateixa setmana ICV ha volgut explicar i argumentar el sentit del seu vot per acallar possibles suspicàcies sobre la idoneïtat o no del seu vot afirmatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.