El PSC critica que fa cinc mesos que els consells de barri del centre no es fan


  • Comparteix:

Els regidors del PSC en roda de premsa (arxiu)

Els regidors del PSC en roda de premsa (arxiu)

El PSC critica que els consells de barri del centre est i oest funcionen a diferents velocitats que els que es fan als districtes. Els socialistes denuncien que fa cinc mesos que no es reuneixen i que per tant es fa difícil la participació activa de la ciutadania.

El regidor del PSC Pere Soler recorda que en un inici la idea era que els dos nous consells de barri es convoquessin cada tres mesos. És per això que critica que en fa cinc que no es fa cap i demana que es potenciï d'una vegada aquest òrgan de participació ciutadana.

Pere Soler

Els consells de barri est i oest són els que van més endarrerits. Hi ha negativisme i passivitat. No s'han reunit des de fa cinc mesos.


El PSC proposarà als diferents consells de barri la creació d'una nova parada de taxis, diferent a l'actual del carrer de l'Andana; el canvi d'ubicació de la seu del consell de barri oest a l'antic ajuntament; l'arranjament de les fonts de les Planes; i la construcció d'un aparcament davant el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.