Conesa replica al PSC que la meitat de directius són per a funcionaris


Temes relacionats

El PSC vol acordar els pressupostos amb el govern amb 22 propostes (24/oct/12)


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, replica al PSC que la meitat dels càrrecs directius de l'Ajuntament estan coberts per funcionaris. D'aquesta manera respon als socialistes, que aquesta setmana havien demanat que el govern local redueixi despeses dels alts càrrecs del consistori en el proper pressupost. Conesa ha negat també que es gasti massa en propaganda i considera que els socialistes confonen conceptes. D'altra banda, l'alcaldessa obre la porta a revisar l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) industrial com també demanava el PSC.



L'alcaldessa diu no entendre la crítica dels alts càrrecs feta pel PSC. Segons Conesa, el que s'ha volgut fer és donar 'plus directiu' a treballadors que ja eren de l'Ajuntament.

Mercè Conesa

Si pensem que la metitat dels càrrecs directius són funcionaris, l'única opció que tenim és que tornin al seu càrrec anterior al de directiu. No entenc aquesta lògica. Hem volgut donar un plus directiu a algunes persones que ja treballaven a l'Ajuntament.


Durant l'entrevista 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM), Conesa també ha parlat de les crítiques socialistes sobre la despesa que fa el govern per a la propaganda. L'alcaldessa assegura que hi ha 'molt poques partides' per a aquesta qüestió i que el PSC confón comunicar amb publicitar.

D'altra banda, Conesa sí que ha obert la porta a parlar sobre una revisió de l'IBI industrial. Tot i això també ha alertat que abans, però, s'hauria de fer una anàlisi curosa de com es modifica per no aconseguir l'efecte contrari, és a dir, que les empreses ja no trobin atractiu Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.