CiU defensa l'eficàcia del seu model de ciutat després de 25 anys al govern


Temes relacionats

CiU celebra amb una festa els 25 anys a l'alcaldia (28/oct/12)


  • Comparteix:

CiU ha celebrat aquest diumenge els 25 anys de govern a Sant Cugat reivindicant el seu model de ciutat, basat en l''eficàcia, la sostenibilitat i la cohesió social'. L'exalcalde i conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha defensat que per governar tants anys cal guanyar-se la confiança dels ciutadans a través de la proximitat i la transparència. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que la clau ha estat l'apreciació de la ciutadania pel treball de la federació nacionalista. La celebració ha consistit en parlaments, diverses activitats i una botifarrada popular als entorns del Pi d'en Xandri.

El 1987, CiU assolia l'alcaldia sota el lideratge de Joan Aymerich i des d'aleshores han estat tres els alcaldes nacionalistes que sumen en total 25 anys al govern municipal. Ara la federació nacionalista ha volgut donar les gràcies als santcugatencs per la confiança dipositada durant tot aquest temps. Per l'exalcalde i conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, aquesta confiança prové d'un model de ciutat que la gent aprecia i d'una forma de fer pròxima als ciutadans.

Lluís Recoder

Sant Cugat està governada amb voluntat de cohesió social, amb un model urbanístic singular, amb bons equipaments i amb zones verdes. Tot això és el model de CiU, que la gent aprecia.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la feina dels diversos equips de govern de CiU que han liderat l'Ajuntament i creu que és precisament aquesta feina la que aprecien els ciutadans.

Mercè Conesa

La ciutadania veu que som equips que treballem per la gent, que treballem per un model de ciutat. Sobretot, més enllà del model, Sant Cugat és la seva ciutadania i els lideratges que ha tingut.


Recoder i Conesa han estat els encarregats d'inaugurar les activitats amb els seus parlaments, on han destacat el moment històric que està travessant el país i el paper de lideratge que el seu partit hi està tenint. La celebració ha continuat amb una botifarrada popular, la neteja d'espècies invasores de la riera i la recollida de brossa selectiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.