Conesa critica la manca d'inversions estatals a Catalunya


Temes relacionats

El pressupost de l'Estat espanyol passa de llarg a Sant Cugat (30/oct/12)

Instal·lades les pantalles acústiques a les vies de Renfe a Coll Favà i Can Magí ( 8/ago/10)


  • Comparteix:

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, durant la presentació dels pressupostos / Font: ACN

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, durant la presentació dels pressupostos / Font: ACN

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha qualificat aquest dilluns de 'preocupant' el projecte de llei dels pressupostos generals de l'Estat espanyol (PGE). Conesa ha criticat l'eliminació de les polítiques actives d'ocupació i la limitació de les aportacions per a l'educació de 0 a 3 anys. A més, l'alcaldessa ha lamentat la manca d'inversions no només a Sant Cugat, que no es preveuen, sinó al conjunt de Catalunya.

Per Conesa, els pressupostos del govern espanyol són 'molt ajustats' i demostren clarament les prioritats de l'Estat, entre les quals no es troba Catalunya.

Mercè Conesa

Crec que són pressupostos preocupants, no només per a Sant Cugat, sinó també per a Catalunya. Només ha executat el 30% del pressupost previst per a Catalunya.


Tot i que el projecte de comptes no preveu cap inversió en infraestructures al municipi, Conesa ha reiterat que una de les prioritats per a la ciutat és la millora de l'apantallament de les vies de Renfe. L'alcaldessa ha avançat que la intenció del consistori és reclamar que l'estudi d'impacte ambiental del projecte de corredor mediterrani inclogui la millora de l'apantallament actual.

Mercè Conesa

L'objectiu és posar sobre la taula un millor apantallament de la zona de Renfe. Amb la implantació del corredor mediterrani actuarem de manera molt ràpida.


De la mateixa manera, Conesa també ha criticat de nou l'eliminació de les polítiques actives d'ocupació, així com la limitació de les d'educació per a 0 a 3 anys, fet que demostra, ha dit, que són uns pressupostos 'molt errats' en els seus objectius.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El problema sra. Conesa és que no hi ha diners a la caixa, ja que els pressupostos "molt errats" els van fer socialistes a Madrid i Barcelona amb l'ajuda dels seus nous companys de viatge els irresponsables separatistes, irresponsables e incompetens com el "govern del millors", uns ases i assos de l'engany i el xantatge, per qui Catalunya no és una prioritat, sino la seva cadira.

Estanislau Vives Serra. Enviat el 30/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.