Puig respon Villaseñor per criticar la pèrdua de competències de l'EMD


Temes relacionats

Els partits, a favor de redefinir el pacte entre Sant Cugat i Valldoreix ( 7/nov/12)


  • Comparteix:

Josep Puig

Josep Puig

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, nega que la brigada municipal de Sant Cugat hagi assumit competències de la brigada municipal de Valldoreix a diferència del que ha alertat fa uns dies el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor. Puig critica que el socialista faci declaracions 'sortides de to' i sense cap fonament.

El president de l'EMD, Josep Puig, assegura que no té 'cap coneixement' que la brigada municipal de Sant Cugat hagi assumit competències de la de Valldoreix. És per això que el president ha criticat les declaracions fetes en roda de premsa fa una setmana pel portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, i que aquest ho posi com a exemple per dir que l'administració valldoreixenca és 'sucursalista' de la de Sant Cugat.

Josep Puig

No tinc cap coneixement que una feina que havia de fer la brigada de l'EMD l'estigui fent la de Sant Cugat. Dir que l'EMD està perdent competències trobo que és una sortida de to.


Puig respon així després que Villaseñor també hagués criticat el silenci 'inconcebible' del president després d'haver-se fet públic l'informe de l'interventor on proposava l'eliminació de l'EMD.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.