Josep Puig vol aconseguir la instal·lació d'un camp de futbol per a Valldoreix


Temes relacionats

Ja hi ha propostes per rehabilitar i donar ús a Can Canyameres i Can Rabella (26/oct/12)


  • Comparteix:

EMD de Valldoreix

EMD de Valldoreix

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que una de les prioritats per al que queda de mandat és la construcció d'un camp de futbol. Puig recorda que aquesta instal·lació és, a més d'una de les seves promeses electorals, una necessitat per al territori. D'altra banda, Puig ha confirmat que hi ha dues propostes sobre la taula per a la gestió de la masia de Can Monmany, tot i que encara no hi ha res decidit.

Josep Puig ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que la instal·lació d'un camp de futbol és una de les prioritats que es marca per a un futur. Puig ha matisat, però, que tot dependrà del finançament que es pugui aconseguir.

Josep Puig

Tenim un tema prioritari que és la instal·lació d'un camp de futbol. És una promesa i una necessitat. Estem treballant per aconseguir-ho durant aquest mandat.


D'altra banda, Puig ha confirmat, com ja havia avançat a Cugat.cat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que hi ha dues propostes sobre la taula per gestionar la masia de Can Monmany. El president de l'EMD ha explicat que ara estan estudiant les possibilitats.

Josep Puig

Hi ha alguna proposta que ens ha arribat a nosaltres i una altra que ha arribat a Sant Cugat. Estem mirant les possibilitats però no hi ha res concret.


Les propostes per a la masia de Can Monmany passen, segons Puig, per al turisme rural i una iniciativa de caire cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.