Valldoreix ja compta amb el document base per aplicar el Pla de Mobilitat


Temes relacionats

El segon debat de 'Valldoreix es mou' compta amb la participació de 50 veïns ( 5/jul/12)

Una vintena de comerciants han debatut la mobilitat de Valldoreix (22/jun/12)

L'EMD obre un procés participatiu per estudiar la mobilitat del territori ( 3/mai/12)


  • Comparteix:

Una de les sessions del pla de mobilitat / Font: EMD Valldoreix

Una de les sessions del pla de mobilitat / Font: EMD Valldoreix

El Pacte de Mobilitat de Valldoreix, el resultat d'un seguit de reunions entre ciutadans del territori, ha estat validat aquest dimarts per una quarantena de veïns. Aquest document representa un full de ruta a llarg termini per Valldoreix i aplega les idees que s'han recollit durant els debats 'Valldoreix es mou', que s'han dut a terme en diverses sessions perquè els ciutadans fessin propostes de millores en qüestió de mobilitat a l'hora d'anar a peu, bicicleta, transport públic i privat.

Algunes de les propostes que inclou aquest pla de mobilitat són les illes pacificades, unes zones d'accés i ús prioritari per a residents i vianants. A aquestes àrees s'accedirà des d'unes vies del voltant on la velocitat estarà limitada a 30 quilòmetres per hora i les zones prioritàries per a vianants a 20 quilòmetres per hora.

També s'implantarà una xarxa de carril bici que connectarà els diferents barris i facilitarà la mobilitat amb Sant Cugat. Aquestes idees, i d'altres, s'aniran prioritzant a mesura que el govern valldoreixenc tingui el pressupost necessari.

El vocal de Mobilitat de Valldoreix, Joan Ribera, ha informat a Cugat.cat que es tracta d'un full de ruta del territori per als propers 20 anys i que servirà per millorar els accessos amb altres zones de Sant Cugat.

Joan Ribera

Una vegada tinguem el pacte final serà un full de ruta perquè Valldoreix pugui fer millores a llarg termini. Aquest pla s'haurà d'anar actualitzant perquè la mobilitat ha canviat molt.


Aquests i d'altres plantejaments recollits durant aquests mesos formaran la pauta a seguir per millorar la mobilitat al territori i amb altres indrets de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.