El ple rebutja recuperar l'ús públic de la pista verda de Valldoreix


Temes relacionats

La CUP, contra el nou conveni del complex esportiu de Valldoreix ( 5/oct/12)

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)

L'EMD nega irregularitats en el nou conveni del complex esportiu ( 4/oct/12)

El govern local i la concessionària reformulen la concessió per a l'equipament (20/jul/12)

Eventing Sports Cinc seguirà gestionant el complex esportiu de Valldoreix (19/jul/12)


  • Comparteix:

L'EMD és qui té les competències en aquest àmbit

L'EMD és qui té les competències en aquest àmbit

CiU ha impedit que el ple municipal es pronunciés a favor de l'ús i gestió pública de la pista verda de Valldoreix, en considerar que pertoca a l'EMD discutir aquest tema. La moció, plantejada pel PSC, cercava que el consistori es mostrés favorable a la continuïtat de l'ús lliure i gratuït d'aquest equipament i a l'inici de converses entre l'EMD, que és l'administració que té les competències, i la companyia gestora del Complex Esportiu del territori.

El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha volgut deixar clar que en cap cas la proposta pretenia envair competències que corresponen a l'EMD.

Ferran Villaseñor

La moció vol manifestar, no demanar ni treure competències, a la continuïtat de l'ús lliure i gratuït. Es tracta d'un posicionament polític.


L'equip de govern ha votat en contra de la iniciativa que ha rebut el suport la CUP i ha tingut l'abstenció del PP i d'ICV-EUiA. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que el vot contrari obeeix al fet que és l'EMD qui té competències en aquest àmbit i al fet que el conveni que atorga la concessió a la companyia Eventing Sports 5, SL continua en vigor.

Xavier Tizón

És competència de l'EMD. A més, el conveni signat el 2003 continua en vigor i estableix que la companyia gestioni la piscina i la pista verda.


Durant la sessió de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns un grup de veïns de Valldoreix ha fet entrega a l'Ajuntament d'un plec amb 700 signatures on es reclamava la gestió pública d'aquest equipament esportiu. Tizón ha recordat que altres veïns també han recollit suports per reclamar la construcció de pistes de pàdel en aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.