El PP critica CiU per no reservar la partida de lliure disposició florestana per a 2013


Temes relacionats

20% menys de partida de lliure disposició per als florestans al 2013 (21/nov/12)


  • Comparteix:

Bruno de Salvador és el representant del PP a la Floresta

Bruno de Salvador és el representant del PP a la Floresta

El PP ha criticat l'equip de govern per deixar la Floresta sense la partida de lliure disposició de 100.000 euros prevista per al 2013. El vocal del PP representant al consell de barri del districte, Bruno de Salvador, considera que CiU no té en compte la Floresta i lamenta que el govern reservi partides per a cooperació quan hi ha problemes a resoldre a 'les zones més allunyades del centre urbà'.

Tal com va explicar Cugat.cat, l'equip de govern ha cancel·lat la partida de lliure disposició de 100.000 euros prevista per al 2012, traslladant-la a l'any següent en concepte de pressupost i no en forma de romanent. Una decisió que no ha anat acompanyada d'una dotació addicional de 100.000 euros corresponents al 2013, en règim de partida de lliure disposició.

Aquest fet ha estat objecte de crítica per part del PP que, després d'accedir a l'informe, el considera 'una maniobra d'enginyeria comptable' per part del tinent d'alcalde d'Economia i president del consell de barri, Carles Brugarolas. El popular Bruno de Salvador considera que l'equip de govern s'oblida de la Floresta i de la resta de districtes.

Bruno de Salvador

El que volia Brugarolas era amagar una realitat que és patent a tothom. No hi ha voluntat per part de l'equip de govern a posar solucions als problemes de la Floresta.


De Salvador ha tornat a lamentar, tal com va fer al consell, que CiU reservi partides per a cooperació internacional 'quan ara tenim problemes aquí'. Així mateix, el vocal popular també ha reprovat que la partida de lliure disposició que es trasllada a 2013 perdi un 20% del total a causa dels últims ajustos fets en els comptes municipals.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, va explicar a Cugat.cat que l'equip de govern és conscient que els veïns esperaven una aportació addicional i que, en aquest sentit, hi ha menys recursos per a la Floresta 'com passa en els altres districtes' en un context d'austeritat. Brugarolas també ha comentat a Cugat.cat que, tot i reconèixer aquesta minva, la Floresta està rebent una important inversió amb les actuacions al carrer Casino i la Muntanyesa Nord.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.