Els socialistes presentaran una moció al ple per reforçar la política d'habitatge


  • Comparteix:

Roda de premsa dels socialistes / Imatge d'arxiu

Roda de premsa dels socialistes / Imatge d'arxiu

El PSC presentarà una moció en el proper ple municipal perquè Sant Cugat reforci la seva política d'Habitatge. El regidor Pere Soler ha explicat en roda de premsa que volen que l'Estat espanyol destini el 50% de l'habitatge del banc dolent a ús social i que siguin les administracions locals les que els gestionin, que creiï un programa d'atenció a les persones desnonades i que es tiri endavant un marc de coordinació entre l'Estat espanyol, la Generalitat i els ajuntaments.

El regidor socialista Pere Soler vol que, amb aquesta moció, Sant Cugat es comprometi a donar un pas més en la política d'Habitatge que ja fa. Soler ha lloat la feina que s'està fent des del consistori de la nostra ciutat, tot i assegurar que encara es poden fer més accions. El representant del PSC al municipi creu que mentre hi hagi un sol cas registrat de desnonament no es pot tirar la tovallola.

Pere Soler

Sortosament a Sant Cugat els casos de desnonament es poden comptar amb els dits d'una mà. No posem en dubte el que fa l'Ajuntament, perquè fan bona tasca, però sí per reforçar-ho.


El PSC local aposta per reformar 'en profunditat' la llei hipotecària i la llei de sobreendeutament de les famílies 'per tenir-ho millor regulat'. A més, mostra el seu rebuig a l'anunci fet pel govern espanyol de donar el permís de residència a aquells estrangers que comprin un habitatge superior a 160.000 euros. Segons els socialistes, mesures com aquesta només faran que proliferin més les màfies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.