El Consell Comarcal prioritza les polítiques socials en un pressupost més auster


  • Comparteix:

Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental / Font: Cerdanyola.info

Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental / Font: Cerdanyola.info

El Consell Comarcal del Vallès Occidental comptarà per a l'any vinent amb un pressupost de més de 17 milions d'euros, un 4% menys d'ingressos i despeses respecte a l'actual exercici. Els comptes, que s'han aprovat aquest dilluns, prioritzen l'atenció a les persones en els àmbits de benestar social i educació. De fet, el 75% de la despesa es destina a l'àmbit social amb més 12 milions d'euros.

El pressupost per al 2013 té en compte el context actual de reducció del dèficit públic, disminució dels ingressos i increment de la demanda de serveis. Per això, els comptes prioritzen els àmbits de benestar social i educació, és a dir, les despeses relacionades al programa d'educació, infància i suport a les famílies, així com l'atenció social bàsica i suport a la dependència, prevenció de l'exclusió social i la pobresa, joventut i cultura.

Aquestes partides representen el 75% de les despeses, uns 12 milions d'euros, mentre que les despeses de personal queden congelades i s'opta per ajustar la despesa corrent.

Per àrees, a la de serveis generals es destina més de tres milions d'euros, 840.000 euros a la de govern i 251.000 a cooperació local i territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.