Recoder nega que busqui més pes polític per seguir al govern


  • Comparteix:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, nega a Cugat.cat que busqui 'més pes polític per seguir al govern' d'Artur Mas. Ho ha dit en resposta a un article publicat aquest dissabte al diari 'Ara', on s'informa que la presència del conseller santcugatenc a la propera legislatura no està garantida i que Recoder demana tenir 'més incidència' per assegurar-se la continuïtat a l'executiu. El conseller, que no ha volgut fer declaracions, ha desmentit aquestes informacions via Twitter.

L'article del rotatiu assegura que Lluís Recoder vol guanyar pes al pròxim govern d'Artur Mas i per això ha reclamat al president 'més incidència' dins l'executiu. Segons publica l''Ara', però, aquesta aposta per augmentar la seva presència podria costar-li el càrrec. El diari informa que hi ha consellers força crítics amb els moviments interns de Recoder i que el distanciarien del nucli dur del govern català. El polític santcugatenc, que no ha volgut fer declaracions, ha tret credibilitat a l'article de l''Ara'.

L'experiència pública de Recoder com a diputat al Congrés i alcalde de Sant Cugat fa que presenti un perfil molt similar al que Artur Mas busca per al seu executiu. Tot i això, el rotatiu explica que la relació entre el polític santcugatenc i el nucli dur de Mas no és òptima des que Recoder va intentar postular-se com a successor del líder de CiU al congrés de CDC celebrat el 2008.

Segons fonts del partit consultades per l''Ara', l'actual alcalde de Figueres, Santi Vila, podria substituir Lluís Recoder a la conselleria de Territori i Sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.