Recoder no repetirà com a conseller


Temes relacionats

Recoder nega que busqui més pes polític per seguir al govern (22/des/12)


  • Comparteix:

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder

Lluís Recoder no seguirà al nou govern d'Artur Mas però continuarà al Parlament com a diputat. El polític santcugatenc no repetirà a la conselleria 'per motius personals' i compaginarà l'escó al Parlament amb la professió d'advocat. Segons diversos rotatius, Recoder va demanar el relleu a Mas abans de les eleccions.

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va comunicar el setembre passat la intenció de no seguir al govern per motius personals. Ara, el santcugatenc vol iniciar una nova etapa professional com a advocat al sector privat. Tot i això, Recoder no abandona la política activa i compaginarà l'advocacia amb la tasca de diputat al Parlament per Barcelona.

'La Vanguardia' d'aquest diumenge ha informat que Recoder ha estat assenyalat des de diversos sectors de CiU com el candidat més ben posicionat per succeir a Artur Mas un cop aquest culmini el procés sobiranista i no torni a presentar-se a les eleccions. Així, la renúncia del conseller en funcions es pot interpretar com una retirada tàctica per poder reaparèixer 'en el moment oportú', tot i que Recoder ho ha desmentit a 'La Vanguardia'.

Entre els possibles substituts de Recoder, el nom que sona amb més força és el de l'actual alcalde de Figueres, Santi Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.