CiU reclamarà a Renfe que presenti solucions als problemes de l'estació


Temes relacionats

L'estació de Renfe continua sense personal ni màquines de venda de bitllets (14/gen/13)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró

CiU presentarà una moció al ple de febrer que reclamarà a Renfe que aporti solucions a l'estat actual de l'estació de la companyia a Sant Cugat, sense servei de venda de bitllets des de fa mig any. Així ho ha anunciat el regidor de CiU i tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, que ha reconegut les mancances de la infraestructura però ha recordat que és de titularitat estatal i, per tant, no correspon a l'Ajuntament la tasca de resoldre les deficiències.

En declaracions a Cugat.cat, Puigneró ha explicat que l'Ajuntament té constància de les queixes dels ciutadans per la manca d'un sistema de venda de bitllets, a causa de la fallida de l'empresa gestora del servei el juliol passat. El tinent d'alcalde de Mobilitat ha anunciat que CiU presentarà al ple de febrer una moció per reclamar a Renfe que aporti solucions. Segons Puigneró, les mancances actuals de l'estació també poden generar problemes d'inseguretat.

Jordi Puigneró

No hi ha cafeteria, servei de venda de bitllets ni un sistema de vigilància.


L'estació de Sant Cugat, corresponent a la línia R8, es va quedar el darrer juliol sense servei de cafeteria, que també servia de punt de venda de bitllets i informació. Des d'aleshores, els viatgers que agafen el tren a la ciutat han de comprar el títol de transport a l'estació de destí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.