Carreras, Puig, Hoboken i CX són candidats a Botifler de l'Any


Temes relacionats

El regidor de Joventut, Raül Grangé, Botifler de l'Any 2011 (23/feb/12)

Grangé, Puigneró, el PP i l'Instituto Nóos, candidats a Botifler del 2011 (20/gen/12)

El 'mosso corrupte' i Lluís Recoder, botiflers del 2010 ( 8/feb/11)

El grup municipal del PSC és el Botifler de l'any 2009 ( 5/feb/10)

Xavier Martorell i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008 per a l'AJSC ( 9/gen/09)


  • Comparteix:

Les votacions estan obertes des d'aquest diumenge

Les votacions estan obertes des d'aquest diumenge

Arran torna a convocar el concurs a Botifler de l'Any. Enguany, els candidats del 2012 són el president local del PP, Jordi Carreras; el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig; Catalunya Caixa i la Sala Hoboken. Les votacions es poden fer des d'aquest diumenge al web de l'entitat juvenil.

La Sala Hoboken està nominada al premi, abans convocat per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, per promoure un model d'oci nocturn consumista en un espai pagat amb diners públics. Segons l'entitat juvenil, aquest espai musical privat no respon a les demandes d'una sala de concerts pública.

Catalunya Caixa és candidata com a 'responsable' del major nombre d'execucions hipotecàries a Catalunya. Per Arran, l'entitat financera dificulta les negociacions per evitar els desnonaments i no concedeix la dació en pagament com a liquidació del deute. L'entitat considera aquesta actitud 'una estafa' que 'fa fora de casa famílies de Sant Cugat'.

En el cas del president local del PP, Jordi Carreras, la seva candidatura respon al posicionament del grup municipal al ple en qüestions com la immersió lingüística, les retallades i la reforma laboral, així com mocions presentades per la formació com el text contra l'avortament.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, també ha estat seleccionat al guardó, en aquest cas per la privatització de la pista verda del territori, segons ha destacat Arran. L'entitat alerta que el nou conveni del complex esportiu comporta 'la pèrdua d'un espai per dur a terme activitats i l'ús públic'.

El membre d'Arran Pere Roc ha explicat que ha estat difícil decidir-se només per quatre noms.

Pere Roc

Vam començar a parlar fa mesos i ens ha costat molt decidir-nos per aquestes quatre candidatures.


Les votacions, que es fan a través de la pàgina web d'Arran, ja estan obertes i es tancaran a finals de febrer.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una mostra més de l'intolerància d'aquests arreplegats amb molt temps lliure i poques ganes de fer res de profit, ajudar als altres o aportar quelcom positiu a Sant Cugat. Quina pena de joven malaguanyat!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 21/gen/13


Si vols dir-li intolerants, jo veig que aquesta intolerància va amb certes actituds immorals que es veuen a Sant Cugat! El fet que uns joves, tots estudiants i/o graduats, i no amb tant de temps lliure, (millor dedicar-lo a preocupar-se per com va el poble que sortir a emborratxar-se cada cap de setmana no?) facin sàtira de ciutadans amb actituds que afavoreixen als de casa seva però no als seus veïns (quant estant on són s'han de fer càrrec dels interessos de tots), trobo que és totalment acceptable i necessari. Aquí el que potser és una mica intolerant respecte actituds de millora del sistema, és vostè, senyor Vives.

Gemma Tomàs Vives. Enviat el 21/gen/13


Estanislau, sempre tan enfadat. Argumenta una mica les coses, que ara mateix no se qui és l'intolerant.. guiño guiño

Gerard Navarro. Enviat el 21/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.