L'AMI es reuneix aquest dimecres a Sant Cugat


Temes relacionats

L'AMI demana posar fil a l'agulla a la celebració d'un referèndum (12/set/12)

Contribució santcugatenca a la gran concentració per la independència (12/set/12)

Els municipis per la independència marquen el calendari de la consulta ( 7/jul/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat forma part de l'AMI

Sant Cugat forma part de l'AMI

La comissió directiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) mantindrà aquest dimecres a Sant Cugat una reunió per tractar temes interns i també per valorar les qüestions que afecten els municipis com la judicialització de diferents casos de localitats que s'han declarat 'territori català lliure i sobirà'. La nostra ciutat és una des les més de 600 poblacions que formen part de l'AMI, que té com a principal objectiu sumar esforços per aconseguir, en un futur proper, la creació d'un estat propi per a Catalunya, en el marc de la Unió Europea.

El president de l'AMI i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, seran dos dels participants a la trobada. Conesa ha explicat a Cugat.cat que reben l'executiva amb la intenció de 'fer molta feina d'ara en endavant'.

Mercè Conesa

Estem molt contents i rebem aquí l'executiva amb molta satisfacció i amb l'objectiu de fer molta feina d'ara en endavant.


El ple de Sant Cugat havia de debatre aquest dilluns una moció de la CUP per declarar la ciutat 'territori català lliure i sobirà', però el secretari de la corporació municipal ha recomanat retirar el text perquè inclou articles contra la Constitució espanyola i això podria comportar conseqüències jurídiques per al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.