ICV-EUiA s'apropa als santcugatencs a través d'una oficina municipal


  • Comparteix:

Calderon, a l'esquerra, i Casamitjana seran els encarregats d'atendre als ciutadans

Calderon, a l'esquerra, i Casamitjana seran els encarregats d'atendre als ciutadans

ICV-EUiA posa en marxa una oficina municipal amb la voluntat d'estrènyer lligams amb la ciutadania. Un cop al mes el portaveu i la regidora ecosocialistes Joan Calderon i Roser Casamitjana atendran a la seu del partit totes les persones o entitats interessades en conèixer l'activitat de la formació o que vulguin presentar propostes. La cita serà el tercer dimarts de cada mes.

La formació considera que la participació ciutadana és 'més important que mai' i amb aquesta intenció s'engega aquest servei d'atenció a les persones que s'ubicarà a la nova seu ecosocialista, al carrer de Sant Jordi número 5, el tercer dimarts de cada mes entre les sis de la tarda i les nou del vespre. L'oficina també es portarà a altres indrets de la ciutat per arribar a més població. Segons el portaveu Joan Calderon, el desprestigi actual de la política l'obliga a acostar-se més que mai als ciutadans.

Joan Calderon

És important que els polítics anem a la trinxera i ajudem els ciutadans des de la primera línia.


Calderon i Casamitjana recolliran queixes, problemes i propostes dels santcugatencs. ICV-EUiA no descarta portar al ple, en forma de moció o de precs i preguntes, els temes que sorgeixin en aquestes reunions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tot això és maquillatge ja que tots els partits tenen un despatx municipal amb una persona que paguem entre tots. La vergonya mes gran és l'oficina de CIU amb tres persones de la JNC col·locades a dit

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 22/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.