Sant Cugat i Barcelona es coordinen per optimitzar els serveis de les Planes


Temes relacionats

Comencen els treballs per soterrar la línia de mitja tensió a les Planes (30/oct/12)

Convocatòria de beques per a transport escolar al gener per a les Planes (24/oct/12)

El Pla de de les Planes ofereix formació en monitor de lleure i en jardineria (26/set/12)

La Diputació explicarà a la tardor la disposició d'urbanitzar Can Borrull ( 2/ago/12)

Preocupació a les Planes pel transport escolar de cara al curs vinent ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

El president del consell de barri, Joan Puigdomènech, a la dreta, amb el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers

El president del consell de barri, Joan Puigdomènech, a la dreta, amb el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers

Les Planes ha formalitzat al consell de barri d'aquest dimecres el treball conjunt amb Barcelona per millorar les infraestructures d'aquesta zona de la ciutat de manera coordinada. La intenció és unir esforços per optimitzar els recursos, especialment en l'àmbit de mobilitat, que ha centrat les preocupacions del veïnat en aquesta trobada. El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha estat acompanyat pel regidor de Sarrià-Sant Gervasi de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Puigdollers.

Les Planes ha dut a terme un pas més en la coordinació de projectes comuns amb Barcelona, que s'ha escenificat al consell de barri celebrat aquest dimecres. El regidor de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, Joan Puigdollers, ha destacat aquesta necessitat per crear sinergies i cooperar, a més de trobar espais que els veïns dels dos municipis puguin compartir i gestionar.

De la seva banda, el president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha subratllat aquest primer pas, fruit d'una trobada anterior entre els dos alcaldes, que permetrà simplificar serveis i, tot i així, millorar-los, especialment en l'àmbit del transport.

Joan Puigdomènech

El que hem volgut visualitzar és que les Planes és un barri i que la diferència entre que sigui de Barcelona o Sant Cugat no pot ser molt important i ens ha de fer treballar junts.


Precisament, la mobilitat ha estat el tema central de la trobada, que ha provocat convocar una taula de treball en aquest àmbit properament per analitzar de manera més específica els requeriments dels veïns.

Aquest consell de barri ha estat el que més participació ha tingut fins ara, una trentena de persones, i en el qual han estat presents totes les forces polítiques amb representació al consistori. La propera trobada serà el 24 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.