Ignacio Fuentes entra a la directiva del PP català


Temes relacionats

L'eix nacional i la crisi econòmica, principals punts de debat entre els joves (13/nov/12)

Les NNGG acusen agrupacions i partits independentistes de promoure l'odi contra el PP (13/mar/12)


  • Comparteix:

Fuentes Albesa forma part de les NNGG de la ciutat / Font: Ignacio Fuentes

Fuentes Albesa forma part de les NNGG de la ciutat / Font: Ignacio Fuentes

El president de Noves Generacions (NNGG) a la ciutat, Ignacio Fuentes, passa a formar part dels quatre membres de la junta directiva del PP català. Fuentes, a més, també s'estrena aquesta setmana com membre del comitè executiu de NNGG de Catalunya. Segons Fuentes, aquest nomenament enforteix la presència santcugatenca als òrgans de direcció de les dues seccions.

Ignacio Fuentes ha explicat en declaracions a Cugat.cat que el seu treball en la directiva del comitè executiu consistirà a debatre sobre els temes d'actualitat i les línies d'acció que pot dur a terme el PP de Catalunya i les Noves Generacions de la formació. Respecte a la tasca que desenvoluparà en la junta directiva ha puntualitzat que encara no està tancada.

El president local de les NNGG també ha declarat que ostentar aquests càrrecs representen 'tenir veu i vot' i que es valori el punt de vista de la ciutat. Una diferència fonamental, segons Fuentes, si es té en compte que abans es podia opinar fora dels òrgans executius però no votar.

Ignacio Fuentes

Abans podíem opinar però no podíem exercir una influència tan directa


Fuentes també ha manifestat que els objectius que es marca són en dos àmbits. El primer consistirà a treballar l'àrea econòmica per fer reformes i el segon se centrarà en el tema social i està relacionat amb la família i el dret a la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.