CiU i el PP trenquen aquest dilluns el pacte de govern a la Diputació


Temes relacionats

Conesa confirma que CiU trencarà amb el PP a la Diputació de Barcelona (25/gen/13)


  • Comparteix:

El president de la Diputació amb els vicepresidents del PP Josep Llobet i Ramon Riera / Font: ACN

El president de la Diputació amb els vicepresidents del PP Josep Llobet i Ramon Riera / Font: ACN

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha confirmat aquest diumenge que el pacte de govern amb el PP es trencarà aquest dilluns, tal com va avançar a Cugat.cat l'alcaldessa i vicepresidenta de l'ens, Mercè Conesa. La ruptura es materialitzarà amb el nomenament de l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, com a vicepresident de la Diputació, en substitució del diputat del PP Ramon Riera.

El trencament del pacte de govern entre CiU i el PP també afectarà altres àrees de l'ens supramunicipal. D'aquesta manera, les àrees de Cultura i Turisme, fins ara en mans del PP, passaran a estar liderades per regidors de la federació nacionalista, segons informa Efe.

L'alcaldessa i vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ja va avançar en una entrevista a Cugat.cat la intenció de CiU de trencar amb el PP. Conesa també ha apostat per un govern en solitari de la federació nacionalista al capdavant de la institució, amb pactes puntuals amb altres formacions per garantir-ne la governabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.