ICV Sant Cugat ja escalfa motors per a l'Assemblea Nacional de l'abril


Temes relacionats

ICV-EUiA inaugura divendres el seu nou local al carrer de Sant Jordi ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

Els copresidents d'ICV a Sant Cugat, Roser Casamitjana i Xavier Boix

Els copresidents d'ICV a Sant Cugat, Roser Casamitjana i Xavier Boix

La secció local d'ICV ha valorat el procés que aquest dissabte ha iniciat el partit per a la 10a Assemblea Nacional prevista per al 20 i 21 d'abril. Els ecosocialistes de la ciutat veuen positiu el document de la ponència política que l'actual direcció proposa per començar el debat. Un document que culminarà en un procés obert amb les aportacions de gent externa del partit. Els santcugatencs defineixen d''històrica' aquesta manera de fer política per la qual aposta la formació.

A àmbit local, ICV organitzarà d'aquí a l'abril dos debats perquè tant militants com simpatitzants aportin les seves idees per a l'assemblea que comptarà amb presència santcugatenca i amb uns set delegats amb dret a vot, aproximadament.

El copresident d'ICV, Xavier Boix, ha explicat que un dels principals objectius de l'assemblea ha de ser posar les bases sobre les respostes que han donar a la ciutadania sobre la situació de crisi que es viu. Els ecosocialistes volen, a més, convertir-se en un partit més fort capaç de fer un 'reset al sistema'.

Xavier Boix

Davant la situació de crisi institucional, social i econòmica, hem de saber molt bé quina resposta donem a la societat. Aquesta assemblea ha de servir per fer-nos més forts per sumar i fer un reset al sistema.


Des de Sant Cugat consideren molt positiu que el secretari general d'ICV, Joan Herrera, hagi proposat la copresidència al capdavant de la formació a partir de la pròxima Assemblea on hi hagi un home i una dona al capdavant del partit. Una fórmula que ja s'ha aconseguit assolir a Sant Cugat de manera pionera. Per als ecosocialistes això vol dir governar i liderar d'una altra manera, més col·legiada, on no només es tracti el debat de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.