ICV estrena seu amb l'objectiu d'obrir-se a la ciutadania


  • Comparteix:

ICV ha estrenat aquest divendres la seva nova seu amb l'objectiu d'apropar-se a la ciutadania i esdevenir un espai obert a les entitats. La inauguració dóna també el tret de sortida a una nova etapa de la formació ecosocialista, que es marca el repte de convertir el nou local en un punt de trobada entre els santcugatencs per resoldre els seus problemes quotidians. En l'acte d'inauguració hi ha assistit el secretari general d'ICV, Joan Herrera, que ha reiterat el principal objectiu del partit: constituir un nou model polític per resoldre la triple crisi; econòmica, nacional i institucional, que assetja el país.

ICV enceta una nova etapa on donar veu a la ciutadania n'és el principal objectiu. Per això, la formació obrirà les portes del seu local una tarda al mes amb la intenció que els santcugatencs hi acudeixin i els facin arribar les seves peticions per exercir així des del partit 'polítiques de carrer'. Amb la intenció de respondre a les demandes més pròximes a la ciutadania, la copresidenta del partit, Roser Casamitjana, ha explicat que la formació se centrarà els propers mesos en l'estudi del procés de privatització d'Aigües Ter-Llobregat.

Roser Casamitjana

Volem estar presents pel que faci falta. Estudiarem el tema de la privatització de l'aigua i les seves conseqüències.


En l'acte d'inauguració s'ha repassat la història del partit mitjançant les experiències d'alguns dels seus militants, que han narrat les vivències personals com a afiliats ecosocialistes. A més, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha insistit en la necessitat de regenerar el sistema polític amb un nou model que posi fi a la crisi i controli el finançament dels partits per evitar casos de corrupció.

Joan Herrera

Calen polítiques diferents. Cal construir una alternativa tant a Sant Cugat com a nivell nacional. Hem d'obrir una nova etapa.


Per finançar el nou local, la formació permet apadrinar part del mobiliari de l'espai mitjançant un pagament simbòlic d'aquests objectes. El nou local d'ICV, ubicat al carrer de Sant Jordi número 5, s'ha omplert de gom a gom en l'acte inaugural d'aquest divendres.

Representants de CiU, el PP, el PSC i ERC han asssitit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.