El viatge de Lluís Recoder i 4 alcaldes de la comarca provoca una crisi al Consell Comarcal


  • Comparteix:

ICV vol que aquests temes es tractin al Consell d'Alcaldes del Consell Comarcal.

ICV vol que aquests temes es tractin al Consell d'Alcaldes del Consell Comarcal.

La visita de Lluís Recoder i 4 alcaldes del Vallès Occidental a Madrid per negociar amb Foment algunes infraestructures com el corredor vallesà del TGV ha provocat una crisi dins el Consell Comarcal. El grup comarcal d'ICV-EUiA ha criticat que els alcaldes de la zona de Terrassa presents a la reunió hagin trencat el consens i hagin menystingut l'autoritat del Consell Comarcal.

La reunió de Lluís Recoder i 4 alcaldes més per negociar les infraestrctures pendents a la comarca ha provocat 'butllofes' en la pell de la resta d'alcaldes.

Iniciativa per Catalunya Verds acusa els alcaldes d'anar per lliure, de dinamitar el consens i fa una crida a reconduir la negociació en el si del consell d'alcaldes. José Sánchez, vicepresident tercer del Consell Comarcal demana que el consell d'alcaldes en ple recuperi la seva autoritat trencada pel viatge dels alcaldes:

José Sánchez

Cal recuperar una posició que tingui el màxim consens possible. No pot ser que vagin grupets d'alcaldes per separat.


Els ecosocialistes creuen que la comarca ha de tenir una sola veu per desencallar el dèficit que pateix la comarca pel que fa la inversió en infraestrctures i que cal, diuen, anar del bracet amb el nou govern de la Generalitat. Toni Morral, alcalde de Cerdanyola, ha qualificat el viatge de 'patinada de conseqüències irrellevants':

Toni Morral

Tot el Vallès occidental ha de tenir una sola veu dins el Consell Comarcal i cal anar juntament amb la Generalitat.


A ningú se li escapa que els alcaldes que van anar a la reunió pertanyen a la zona de Terrassa.
ICV-EUiA ha retret a Terrassa que si vol liderar una comarca pròpia - com fa temps postula l'alcalde Pere Navarro-, això cal que es negocïi en un altre terreny i no pas jugant amb els interessos de tota la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.