Recoder retreu als socialistes que fins ara no hagin permès el consens en el tema del TGV


  • Comparteix:

Recoder celebra la nova postura del govern de la Generalitat.

Recoder celebra la nova postura del govern de la Generalitat.

L'alcalde de Sant Cugat celebra la voluntat del nou govern tripartit de la Generalitat de fer un front comú amb els ajuntaments vallesans per negociar el traçat vallesà del TGV, ja que segons afirma, si fins ara això no s'ha fet així, ha estat perquè el PSC ho ha fet impossible. Recoder ha afegit que encara estan estudiant si la proposta de Foment d'aprofitar la via convencional existent permet realment el transport de mercaderies i passatgers.

Davant la proposta feta en aquesta emissora pel secretari de Mobilitat, Manel Nadal, perquè els ajuntaments i la Generalitat vagin a una per pressionar Foment perquè construeixi una via d'ample europeu pel corredor vallesà del TGV, l'alcalde de Sant Cugat ha volgut recordar que si això, fins ara, no ha estat possible és perquè els ajunatments socialistes han intentat entendre's directament amb Madrid, al marge de la Generalitat.

Lluís Recoder

Si no s'ha fet front comú és perquè el PSC ho ha fet impossible.


Recoder ha afegit també que ell sempre ha estat partidari d'anar tots a una en aquest tema, però que tant l'antiga actitud socialista com la rivalitat entre Sabadell i Terrassa fins ara no ho han fet possible.

D'altra banda, i pel que fa a la proposta plantejada per Nadal de destinar el Túnel d'Horta al transport públic ferroviari, l'alcalde ha recordat que aquest no era el projecte pactat pel Parlament català i que no resol el problema del transport rodat entre el Vallès i Barcelona. Segons Recoder, aquest canvi en el projecte no respon al pensament del PSC sinó al condicionament polític d'aquets partit.

Lluís Recoder

Al Parlament vam aprovar una proposició no de llei on establíem que el Túnel es podria fer. Ara potser ha canviat alguna cosa.


Lluís Recoder ha celebrat també la voluntat de fer modificacions al PGM del 76, que fins ara sempre havia topat amb l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona, i ha demanat que això faci ràpid ja que sinó alguns problemes urbanístics com el de Torre Negra o Can Busquets seran molt difícils de resoldre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.